In 1996 reisde Lotte voor het eerst naar Indonesië. De toen zevenjarige stapte het vliegtuig uit en vroeg aan haar moeder waarom iedereen een donkere huid had. Het was het begin van de vele reizen, altijd naar dezelfde plekken. Begrijpen lag hier aan ten grondslag, en dat kan alleen als je ergens vaker bent.

Een studie Pedagogiek volgde en daarna een master in Culturele Antropologie.

Nog altijd is de affiniteit met het onderwijs groot. Workshops verzorgen en lezingen geven over de thema’s gender en diversiteit worden afgewisseld met het schrijven en ontwikkelen van nieuw materiaal.

De positieve wijze waarop Lotte dit doet daagt anderen uit om te breken met hardnekkige hokjes.

CategoriesGeen categorie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *